14 листопада 2022 16:37

Петі: "Мбаппе хоче бути номером один, як Роналду. У нього може бути велике его, але воно не повинно порушувати баланс у роздягальні"

Еммануель Петі заявив, що особисті амбіції Кіліана Мбаппе не повинні заважати збірній Франції.


«Коли Франція програла Швейцарії [на Євро-2020] були суперечки між гравцями і навіть між сім'ями на трибунах. Були суперечки щодо штрафних, пенальті тощо.


Я розумію, що Мбаппе – видатний гравець, який має потрібні навички та якості, він хоче бути номером один, як Кріштіану Роналду. Я ціную це, але він також повинен розуміти, що його амбіції не мають бути проблемою для його команди.


Його амбіції повинні допомогти його команді досягти поставленої мети, і в той же час це піде на користь і йому самому. Якщо Мбаппе зрозуміє, що він на службі у команди, це буде чудовою заявою для команди.


У нього може бути велике его, це не має значення - на полі потрібно велике его, щоб вигравати турніри. Але це не повинно порушувати баланс команди у роздягальні. Якщо ти перебуваєш у роздягальні та відчуваєш, що один футболіст завдає занадто багато клопоту своїм «я, я, я», це буде проблемою.

Потрібно знайти баланс між його амбіціями та амбіціями команди», – сказав колишній футболіст збірної Франції.