10 листопада 2022 10:59

"Ми знайомі дуже давно": Скрипник розповів, про що спілкувався з Вернидубом перед матчем "Ворскли" з "Кривбасом"

Головний тренер полтавської Ворскли Віктор Скрипник розповів про зустріч зі своїм колегою Юрієм Вернидубом перед вчорашнім матчем із Кривбасом.

Поєдинок 12-го туру української Прем'єр-ліги між Кривбасом та Ворсклою відбувся вчора на львівському стадіоні «Україна» та завершився перемогою криворізької команди (1:0).


Головний тренер полтавців Віктор Скрипник розповів на післяматчевій прес-конференції про зустріч зі своїм колегою Юрієм Вернидубом, який очолює Кривбас.

«Ми знайомі дуже давно. Говорили про ситуацію в країні, про те, що ми маємо. Звісно, і про футбол поговорили. Але коли ми граємо, то стаємо важливими суперниками. Можу побажати Вернидубу надалі удачі та перемог.


Я не побачив, що Кривбас перебудувався, вони грають у свій футбол. Вони грали так, як ми бачили раніше. Але кожен матч – це нова історія», – сказав Скрипник.


Скрипник також відповів на питання про суддівство матчу із Кривбасом. Арбітр поєдинку Віталій Романов вилучив двох гравців Ворскли, а також призначив у ворота полтавців два пенальті, один з яких визначив підсумковий результат зустрічі.


«Складно грати, коли дві червоні, два пенальті. Суддівство я принципово не коментую, це їхнє рішення. І я бажаю колись дочекатися, щоб суддя теж сидів і пояснював свої рішення. Я також хочу послухати їх із задоволенням», – додав Скрипник.

Ворскла провела 12 матчів у поточному сезоні, набрала 14 очок і посідає дев'яте місце у турнірній таблиці української Прем'єр-ліги. У наступному турі підопічні Скрипника зіграють 13 листопада із Дніпром-1, який є лідером чемпіонату.