20 жовтня 2022 20:24

Ріо ФЕРДІНАНД: "Якщо тренер не бачить Роналду у стартовому складі, то клуб має відпустити його"

Колишній футболіст "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердінанд висловився про становище Кріштіану Роналду у стані "червоних дияволів". Нагадаємо, у недавньому матчі з "Тоттенхемом" (2:0) португалець не вийшов на поле, через що розлютився і залишив лаву запасних прямо під час гри.


"Я припускав, що "Манчестер Юнайтед" береже Роналду для матчу з "Челсі", який пройде у вихідні. Я вважаю це єдиною логічною причиною, чому він не грав із "Тоттенхемом". Зрозуміло, Кріштіану лютував від цього. Нічого іншого не можна було очікувати.


Думаю, що це велика проблема Еріка тен Хага – йому треба обміркувати, що робити у наступне трансферне вікно. Якщо він не бачить Роналду у стартовому складі, то доведеться розірвати контракт. Клуб має відпустити його. Відразу після гри чути питання: "Чому Роналду не вийшов на поле?" — це несправедливо по відношенню до Роналда, тен Хагу та всього "Манчестер Юнайтед".


Я сиджу і думаю: чому ж "Манчестер Юнайтед" не відпустив Роналду, якщо знав, що Кріштіану не входить до планів тренера? Я не розумію цього.


Зараз мені здається, що тен Хаг не хотів залишати Роналду. Якщо це так, то клуб мав відпустити гравця. Кріштіану – легенда та суперзірка. Ця ситуація заважатиме тен Хагу до того часу, поки Кріштіану не піде", — цитує Фердинанда Daily Mail.