13 жовтня 2022 23:01
7

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Шахтар" не був у такій ситуації, як ми, коли почали бомбити Львів та інші міста"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував небажання "Шахтаря" переносити очний матч до УПЛ.

"Шахтар" заявив, що не збирається переносити матч, змінювати дату. Як я вже казав, ми наполягали, просили УАФ, лігу та "Шахтар" перенести хоча б на понеділок чи вівторок. Не лише нашу гру, а й усе, щоб подивитися, яка ситуація буде у містах. А наступний тур на 23 листопада.


Навіть сьогодні були атаки, а "Шахтар" не був у такій ситуації, як ми, коли тоді зранку почали бомбардувати Львів та інші міста. Ми ховалися у бомбосховищі, гравці переживають, відчувають це. Думаю, було б краще поглянути на ситуацію в ці пару днів, які ми просимо. Щоб у жодному разі не наражати на ризик футболістів і команди. Дуже просили, щоб перенести тур із середини тижня далі, а цю зустріч провести у понеділок-вівторок.


Виходячи з того, що збірна України не кваліфікувалася на ЧС-2022, ми могли б домовитися з УЄФА та ФІФА, щоб продовжити чемпіонат пізніше. Щоб не грати в таких умовах, це може бути небезпечно", — сказав Луческу.

Конечно, иметь в составе 15 не очень дешёвых бразильцев лучше , чем 25 не очень дорогих украинцев
суркіс, луческо - що з єбалом, хлопці?
Перше слово после 4 поразок у ЛЄ - "Шахтар".... до чого тут взагалі Шахтар....
Це вже маразм, або деменція.
Програв, визнай помилку. Всі наші клуби знаходяться в однакових умовах
Сховати
Леханыч, в смысле. Шахта играла 11-го во Львове, мы 13-го , хрен знает куда автобусом вернулись ,14-го . Очная встреча 16-го .-Это одинаковые условия ?
Сховати
Ну не во Львове ))))
Діду - вже пора на пенсію!