19 вересня 2022 17:25
10

Віктор ВАЦКО: "Кандидатом №1 може бути той самий Ігор Костюк"

Віктор Вацко у програмі Вацко on air - про можливий варіант подолання кризи у "Динамо".


- Навіть такий досвідчений тренер як Луческу не знає, що робити з командою, яка 5,5 місяців живе в автобусах та літаках. Він не розуміє, що можна виправити в умовах, коли команда тільки їздить з матчу на матч, не маючи нормального тренувального процесу та нормального процесу відновлення. Він ніколи у своїй кар'єрі з таким не стикався.


Навіть зараз, здавалося б, міжнародна пауза - можна щось награти, підтягнути психологію, але ж команди немає - половина гравців роз'їхалася різними збірними України. І Кендзера – до збірної Польщі.


Я не знаю, який тренер прийде та гарантовано зможе виправити цю ситуацію. Шість поразок у семи матчах! Брати Суркіси – досвідчені футбольні управлінці, і я впевнений, що вони зараз аналізують різні запасні варіанти. Криза дуже глибока, і не можна виключати, що Луческу не психоне, не грюкне дверима і не піде.


Якщо ж ви запитаєте про кандидатів, то кандидатом №1 може бути той самий Ігор Костюк. Це не інсайд. Просто він свій, динамівець, половина команди пройшла через його руки, він знає цих футболістів, і для керівництва команди це найпростіше рішення, щоб струсити команду. Але не факт, що ефективне рішення, але просте.




Хорошее решение.
якщо не знає то може нехай у Йовічевіча спитає?
Ох, як мене лякають слова "просто він свій, динамівець". Хочеться чути - він творчий і професіонал. Хочу такого тренера, який пояснить гравцям, що ворота суперника не у центрі поля, а трохи далі)))
Треба дотягнути до кінця сезону, а там правдами неправдами якось заманити Реброва. АЛЕ (велике АЛЕ) з цього всеодно нічого не вийде поки не розженуть всяких Заварових, сам Суркіс не перестане лізти у справи клубу і нарешті довірить справи професійному менеджменту.
Сховати
А захоче сам Ребров?
Не дай Бог. Костюк це Хацкевич 2.0. Ніяк не можу забути його коментар, проте як він "удосконалив" тренування після від'їзду іспанців.
Сховати
Про те
З першого дня його в ДК, чекаю коли грюкне!!!
(налітайте мінусуйие, фани Мірчі)
Причому переїзди , якщо в нападі Гармаш#1.
Та й інші їздять. А граєм ми так достатньо давно. Постійно назад, воротарю.
Інші ж якось доукомплектовуютьсч, хай не топами.
Криза жанру. Переливання крові треба. Або її заміна
Кандидат може бути лише Ребров чи з якісною освіту закордоний коуч, інші від лукавого