8 липня 2022 17:04

Джанлука Ді Марціо: "Челсі" та МЛС - єдині варіанти для Роналду. В "Барсу", Серію А і ПСЖ він не перейде"

Журналіст Sky Sport Italia Джанлука Ді Марціо поділився думками щодо майбутнього форварда «Манчестер Юнайтед» Кріштіану Роналду.


«Він дуже хоче грати в Лізі чемпіонів. Його мета – продовжити свої рекорди в Лізі чемпіонів. Його агент намагається знайти найкраще рішення для нього на наступний сезон. Тому він спілкується з деякими клубами.

«Челсі» вступає в нову еру, і навіть якщо це просто іміджева угода для нового власника, це може бути темою, про яку буде говорити увесь світ. Він міг би грати в Лізі чемпіонів з новими емоціями та амбіціями.

Я не думаю, що зараз у нього є інші важливі пропозиції. «ПСЖ» не підпише його, оскільки у них є Мессі, Неймар і Мбаппе. Важко знайти інший клуб, який дасть йому можливість грати в Лізі чемпіонів. «Челсі» може стати для нього не просто правильним вибором, а єдиним.

Перехід в Серію А неможливий. Тож «Челсі» може підійти йому. Але це залежить від нього і від того, чого він хоче. Якщо він хоче грати в Прем’єр-лізі та Лізі чемпіонів, то «Челсі» на цю мить є єдиним варіантом.

Не думаю, що Кріштіану міг би перейти в «Барселону». В душі він гравець «Реала». Тому я не думаю, що він міг би приєднатися до них. «Барселона» хоче Левандовськи.

Якщо Кріштіану Роналду хоче отримати новий досвід, перехід до МЛС також є варіантом. Я знаю, що клуби МЛС хочуть підписати Кріштіану. Якщо не цього року, то, мабуть, наступного. Але я думаю, що він точно піде в МЛС до завершення кар’єри», – сказав Ді Марціо.