30 травня 2022 17:27

Евра — про критику Роналду: "Де був би МЮ без нього? Він забив 18 голів в АПЛ у 37 років"

Колишній гравець «Манчестер Юнайтед» Патріс Евра висловився про критику на адресу нападника англійського клубу Кріштіану Роналду.

«Ми можемо дати цьому хлопцю спокій? На його рахунку 18 голів у англійській Прем'єр-лізі. Де б ми були, якби Кріштіану не був у цій команді?


Ось чому, коли люди погано говорять про нього, я думаю: «Ці люди не в ладах із самими собою або вони заздрять». Це настільки шалено, що я навіть не хочу більше відповідати на це питання, тому що я вже багато разів відповідав.


Я скажу вам одне: поставте Кріштіану Роналду до складу "Манчестер Сіті", "Ліверпуля" або "Челсі" - і він досягне успіху. Але поставте одного з їхніх найкращих гравців – поставте Мохамеда Салаха у «МЮ» – і він матиме труднощі, як і будь-який гравець.


Вони вважають, що я так говорю тому, що він мій друг або щось таке. Ні. Я закоханий у його трудову етику, на його професіоналізм. Йому 37 років. Цей хлопець забиватиме голи навіть у 40 років. І він тут для цього, цього люди хочуть від нього.


Тому я більше не хочу відповідати, коли люди запитують мене про Кріштіану. Він багато разів доводив це своїми хет-триками та всім подібним.


І найсмішніше, коли люди кажуть, що він не захищається. Коли він виграв «Золотий м'яч» у 2008 році, найкращою якістю Кріштіану було не вміння захищатись. Так що давайте поговоримо про те, в чому він хороший, а в чому він хороший, так це в забиванні голів», – наводить слова Евра Sky Sports.