26 травня 2022 12:32

"У нього взвод чи рота російських футболістів?". Олександр Панков розкритикував Вадима Шаблія за співпрацю з рашистами

Футбольний агент Олександр Панков на своїй сторінці в Інстаграмі розкритикував іншого агента – Вадима Шаблія, який продовжує свою співпрацю з російськими командами та агентствами.


- Що таке взвод?

Взвод – це 15-45 осіб.

Командує взводом лейтенант чи капітан.

А знаєте, що таке танкова рота?

Танкова рота – це 30-35 осіб.

Командує ротою комроти.

Як Ви вважаєте, у Вадима Шаблія - «Взвод» чи «Рота» російських футболістів? На його сторінці «ТРАНСФЕРМАРКТ» відзначено 32 футболісти з російськими паспортами, з них 2 перебіжчики. Мампассі гордість академії ФК «Шахтар», та особиста гордість пана Палкіна, який ставить за приклад цього хлопця всім вихованцям ФК «Шахтар». Як правильно треба йти до Росії, і через ДНР – паспорт міняти, громадянство точно знає Сергій Анатолійович. А також Даня Лісовий вихованець ФК «Динамо» Київ, який поміняв паспорт українця на паспорт росіянина. Хоча я впевнений, що у нього український паспорт залишився для подорожей Європою.

А тепер уявіть, з цього ВЗВОДУ або РОТИ всі російські хлопці платять Шаблію 10%. Це багато грошей, дуже багато російських, брудних, вимазаних кров'ю рублів. То чому ж Шаблій, який живе тепер у Лондоні, де навіть офіс відкрив найшвидше на російські гроші, не відмовиться від цих хлопців? 2 місяці чекаємо на розірвання агентських контрактів, але напевно ніколи не дочекаємося.