23 квітня 2022 08:15

Рангнік не впевнений, що залишиться в "Манчестер Юнайтед" як консультант

У четвер «Манчестер Юнайтед» оголосив про призначення наставника «Аякса» Еріка тен Хага, який розпочне роботу на «Олд Траффорд» влітку. Очікувалося, що Ральф Рангнік перейде на посаду консультанта, проте сам німець сумнівається, що візьме на себе цю роль.


«У нас є домовленість із керівництвом про мою роль як консультанта, але питання не в тому, що написано на папері. Важливо, як бачить це Ерік тен Хаг? Як він поставиться до роботи з кимось на зразок мене? Ми з ним ще не розмовляли.

Зараз це не те, що мене турбує. Мені скоро виповниться 64 роки. Для мене важливо розуміти, чи хоче майбутній головний тренер та правління «МЮ» враховувати мою думку та мій досвід. Це -найголовніше».

Також Ральф Рангнік поділився своєю думкою про Еріка тен Хага.

«Думаю, він гарний варіант для «Манчестер Юнайтед». Зважаючи на те, що я чув від людей, які з ним працювали, він дуже товариський, у нього хороша комунікація з гравцями, він контролює процеси.

Сподіваюся, у нього буде можливість разом зі скаутським відділом та керівництвом сформувати нову команду – знайти потрібних гравців, змінити ставлення та енергію нинішніх футболістів. У такому клубі, як «Манчестер Юнайтед», важко виявляти терпіння. Але ми маємо це зробити з огляду на ситуацію в клубі. Ми програли «Ліверпулю» за сумою двох матчів 0:9, програли «Манчестер Сіті» за сумою матчів 1:6. Навіть «Вотфорду» програли 1:4. Це сумна реальність, яку ми маємо визнати, і це допоможе нам у майбутньому», - сказав Рангнік.