17 лютого 2022 09:16

"Ми добре знали один одного". Колишній гравець бухарестського "Динамо" згадав, як Луческу перехопив його у конкурентів

Екс-футболіст збірної Румунії Йоан Сабеу поділився спогадами про роботу під керівництвом нинішнього тренера Динамо Мірчі Луческу.


Луческу і Сабеу неодноразово перетиналися протягом кар'єри. Шляхи тренера і футболіста сходилися в Динамо Бухарест, Брешії і Рапіді.


Сабеу розповів кумедну історію, як Луческу переконав перейти в Рапід, відмовивши іншому бухарестському гранду.


"Все дуже просто. Луческу приїхав до Брешії, ми зустрілися. У мене був ще рік контракту. Мені пропонували продовжити ще на рік, але я не хотів. Я хотів змін. Я зустрівся з ним у ресторані і вирішив повернутися до Румунії.


Враховуючи, що я так багато працював з ним, це була гарантія. Я не знав, що відбувається в Румунії. Після вечері ми попрощалися і, як ви думаєте, хто мені дзвонив? Корнел Діну (легендарний у минулому футболіст, тренер і функціонер Динамо Бухарест, — прим.FanDay.net). Пан Діну дуже хотів, щоб я повернувся в Динамо.


Ми так довго працювали і добре знали один одного (з Луческу, - прим. FanDay.net). Але якби він [Діну] подзвонив мені перед розмовою з Луческу, я б повернувся в Динамо", — розповів Сабеу в інтерв'ю Playsport.


Нагадаємо, Луческу очолював Рапід з 1997 по 2000 рік з перервою на роботу в Інтері, вигравши з командою чемпіонат, Кубок і Суперкубок Румунії.


Фото - ProSport