15 лютого 2022 12:28

"Минай" оголосив про підписання двох захисників

Під час міжсезоння «Минай» підписав відразу двох захисників. Ними стали Олександр Аксьонов та Євген Єфремов. На зборах в Туреччині вони підписали контракти зі закарпатським клубом.


Олександр Аксьонов – 28-річний гравець, за позицією – центральний захисник. Народився на Донеччині, є вихованцем місцевого «Металурга». На професійному рівні грав за «Краматорськ», сімферопольську «Таврію», «Маріуполь», «Арсенал-Київщину», «Гірник-Спорт», «Миколаїв». Останній сезон провів в «Ужгороді», за який зіграв 12 матчів. В 2017 році його викликали в молодіжну збірну України.


Євген Єфремов – 28-річний гравець, за позицією – фланговий захисник. Вихованець донецького «Шахтаря». На професійному рівні пограв за «Маріуполь», «Оболонь», «Колос». Будучи у складі «Оболоні», забивав у Першій лізі «Минаю» – 23 листопада 2019 року, на нашому полі. Пограв і за кордоном: в чемпіонаті Швеції, а також у Литві, а саме в клубі «Судува», де і пограв останній сезон. Із 2009 по 2010 рік залучався до матчів юнацьких збірних України U-16 та U-17. Встиг відзначитися за «минайців» в товариському матчі проти грузинської «Діли».


Футболісти готуються до другої частини чемпіонату разом з командою в Туреччині.


Фото - ФК "Минай"