14 лютого 2022 19:27
3

Керівництво "Спортінга" обговорить з "Динамо" місце проведення матчу Юнацької ліги УЄФА. Влада Португалії не радить своїм громадянам їхати в Україну

"Динамо" U-19 може зіграти матч проти "Спортінга" в Юнацькій лізі УЄФА на нейтральній території, повідомляє Record.


Згідно з жеребкуванням, зустріч повинна пройти на домашньому полі "Динамо" 1 або 2 березня. Але керівництво "Спортінга" звернеться до "Динамо", щоб обговорити місце проведення матчу. Також португальський клуб розгляне всі альтернативні варіанти, як команда зможе дістатися до Києва.


Сторони можуть домовитися про проведення матчу на нейтральному полі в разі неможливості зіграти зустріч в країні, де планувалося спочатку. Про це слід повідомляти УЄФА.


Зараз уряд Португалії не радить своїм громадянам їхати в Україну. Також закликали їх покинути територію країни. Причина - напружена ситуація у відносинах України і Росії з можливим повномасштабним вторгненням другої.

Может быть я параноик, но мне кажется, что за спиной Украины идут сепаратные переговоры Запада с кремлядями с целью заставить Украину обосраться и слить в унитаз свои евроинтеграционные и евроатлантические планы. По сути объявлена тотальная блокада Украины.
Можете не ехать! 3-0 и досвидос!
Так УЕФА ж "уважно стежить за ситуацією".Що вони там панікують .