5 травня 2024 19:08

Олександр ПОЗДЄЄВ: "У нас був варіант зіграти з "Динамо" у низькому блоці та спробувати якось відбитися, але ми вирішили ризикнути"

Прес-конференція наставника "Колоса" Олександра Поздєєва після матчу з "Динамо".

– У нас був дуже сильний суперник. Ми провели гарний перший тайм. Але нас банально залишили фізичні сили. Не зуміли перешикуватися, бо продовжували грати у високому блоці. Почали фізично не встигати ніде. Ні в середині поля, ні в обороні. Вийшло так, як вийшло.


- Що сталося у другому таймі?


- Коли ти добре готовий фізично, то довше зберігаєш концентрацію, пізніше втомлюєшся емоційно, голова краще працює. На полі більше руху. Діти дуже старалися, але фізично ми не готові до такого темпу. Десь треба швидше пересуватися, швидше реагувати на втрату м'яча, щоб не дати розігнати атаку на наші ворота. Ми мали варіант зіграти в низькому блоці і спробувати якось відбитися, але ми вирішили ризикнути. Так, рахунок неприємний. Неприємно програвати. Особливо так. Після першого тайму було важко уявити, що рахунок буде 0:5. Це все втрата концентрації та фізичний стан. Тяжко сказати, коли саме в нас закінчилися сили. Перший гол ми пропустили після рикошету, а потім усе посипалося.