6 лютого 2022 19:03
4

Мірча ЛУЧЕСКУ: "Деякі фани "Динамо" не можуть забути 12 років страждань"

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу висловився про фанів «біло-синіх», які не підтримують його перебування у столичному клубі.


- Незважаючи на успіхи, все одно є група вболівальників «Динамо», які кидають вам виклик! Деякі фанати взагалі відмовляються від підтримки...
- Мова про невелику їх частину. Це справа честі. Я вже давно не звертаю на них уваги. Спершу я їм аплодував, усміхався. Але я вже не звертаю на них уваги. Вони не можуть забути 12 років страждань. Через мою присутність у команді супротивника. Це не має значення, це невелика група вболівальників київського «Динамо». Я поважаю всіх. Поки що у всьому цьому є повага, я не заперечую проти викликів.


- У вас немає...
- Мене цікавлять мої стосунки із гравцями та керівництвом клубу. Також з іншими клубами або з Лігою та Федерацією. Звідки в мене повага до суперників? У спорті важливіше хто є другим, а не обов'язково першим. Тому що цінність першого визначається другим. Я пам'ятаю надзвичайне суперництво між Джино Барталі та Фаусто Коппі (італійські професійні велогонники 40-50-х років минулого століття – прим. Sport.ua). Без конкуренції не обійтись, це єдиний спосіб зберегти гонку. Що могло б бути, якби я не поїхав до України? «Шахтар» виграв із різницею у 23 очки і, ймовірно, продовжив би домінувати далі. Але моя присутність підбадьорила весь український футбол. І ми показали, що можна досягати успіху, не витрачаючи багато грошей. Але із пристрастю та організацією.

ви розумієте чого він не купує гравців .Він не будує команду ,а комусь щось доказує.Інакше ,як пояснити чому в команді один нападник ,а не купується ще. А якщо травмується цей,що є . Таке відчуття,що спєцом топить клуб допомагаючи кротам. Бо з такою командою вони на цей рік і не вийдуть в лч,а якщо вийдуть тоді знову нічого не покажуть
Сховати
oleg, дай гроші, 100% купить.
oleg, Ага, особенно в прошлом сезоне хорошо помог кротам, потопил Динамо) Посмотрим насчет ЛЧ. Если выйдут, то да, очень тяжко будет без новых креативных игроков. Но я думаю, даже если Суркис потратится на 15-20 млн, подпишут пару неплохих бразильцев и они заиграют, Динамо наберет максимум 5-7 очков. Что было бы очень недурственно, кстати.
oleg, це ще не все,через пару років,з таким розвитком,взагалі залишимось без медалей.Всі бачать,що Динамо тупцюється на місці і не прогресує.а деякі болільники кричать,що все добре.