28 січня 2022 16:13

Артем ФРАНКОВ: "Юні динамівці показали, що у них є колектив. Евона як за Діалло вписалися!"

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков прокоментував бійку, яка сталася в спарингу "Динамо" U-19 проти "Антальяспора".


- Моя думка щодо матчу динамівських юнаків з Антальяспором така. Ми з ходу засуджуємо, не подумавши, а може бути, даремно. Мовчки спускати і терпіти, тим більше в контрольних матчах, де ти нічим не ризикуєш, не варто ні в якому разі - уславишся терпилою. Байка про те, що ось звикли до тепличного режиму, а як тільки потрапили під нормальне суддівство, попливли - саме байка, тому що ця команда грає в Лізі чемпіонів і до її продовження готувалася.


Ще одна аксіома: потрібно захищати своїх, і якраз юні динамівці показали, що у них є колектив. Евона як за Діалло вписалися! З емоціями Ігоря Костюка трохи складніше, але я дуже добре знаю цього хлопця - те, як трепетно і люто він сприймає нечесність і несправедливість. Тим більше по відношенню до його хлопцям!


Чи повинен він був гасити конфлікт? Напевно. Але чи міг? І не пішов би він при цьому проти совісті? Не знаю. Повторюся, це всього лише товарняк на зборах, і навряд чи хтось має намір переносити вибухи такого роду на Лігу чемпіонів і чемпіонат України.


Так що нічого. Теж мені знайшли невинно постраждалих - почитай, господарів з Антальяспора! Більше думайте про своїх, - написав Франков у своєму телеграм-каналі.