18 січня 2022 16:52
6

"Іди на танці"! Шевченко дав Попову незвичайну пораду

Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко порадив 22-річному захиснику київського «Динамо» та української національної команди Денису Попову займатися танцями, щоб покращити координацію рухів.


«У мене така статура, що треба завжди тримати її в тонусі. Щоб не було простою якогось. Мені Андрій Миколайович (Шевченко — прим. ред.) порадив: «Ходи на танці». Мовляв, розвивай координацію.


Не знаю, я навіть не уявляю, з чого почати, як на ці танці ходити. Може, згодом почну. Така людина не дасть поганої поради, я думаю.


Які танці? Він не сказав. Танці — на зразок фітнесу. Легкі, на координацію», — розповів Денис.


В активі Попова один матч за національну збірну України.


Шевченко очолював збірну України з 2016 до 2021 року.

"Танцуй от сюда", но понял по другому
"Иди ты на... танцы"
Как-то так прозвучало?

Такое впечатление, что каждый второй украинский футболист начинает раздавать обширные интервью раньше, чем закончит чтение первой книги. Букварь не в счет (и то далеко не факт).
Спитай у Мілі - він все розкаже. Він теж відомий танцюрист - всі нічні клуби Києва його знають.
Сховати
SambaKadiri, в пам'яті одразу його гол Таврії пригадався, як він немов в танці посадив на сраку трьох захисників і гол забив.
SambaKadiri, алкоголь,мiля,чувак это старый БОЯН)и мы тут говорим о футболе как бы)
миля со своим ростом,был очень крут в игре корпусом,в игре бей беги,как мы постоянно играем форвард маст хев)
2 Результативность я считаю с такими игроками как били в складе найти себе место было сложно,и при эьлм гулять согласись талант)есть в динамо нап такой формации сейчас?конечно же НЕТ)
PS иногда лучше жевать,чем говорить)
Сховати
Оракул, Миля на взрослом уровне забил голов меньше, чем Тунец, можно бы поставить точку...
Так он при своих данных не реализовался и 50%, и клубы с блухлом тут точно ни при чем, виной всему мазератти, которые сами собой разбивались, как только в них садился трезвый, но сильно уставший от тренировок, Агтёмка. Гы-гы, так судьба сложилась, а не пробухал (прогулял) он свое величие.