11 січня 2022 16:51
3

Перехід Калитвинцева в "Олександрію" під загрозою

Як стало відомо FanDay.net, Владислав Калитвинцев дещо передчасно представлений в якості новачка ФК Олександрія.

У повідомленні про п'ятьох новачків клуб оприлюднив терміни контрактів всіх, крім Калитвинцева. Як виявилося, по переходу Владислава є питання - у його колишнього (чи ні) клубу.

Гравець залишається заявленим за Десну на сезон 2021/22 в УПЛ, а його контракт з чернігівським клубом ніхто не анулював. Сам гравець подавав до клубу заяву у зв'язку з 2-місячною заборгованістю по зарплаті, але на самому початку 2022 року, тоді як виплати проводяться в середині місяця — тобто, свідомо достроково. І ніякого рішення про розірвання контракту від відповідних комітетів УАФ теж не надходило.

ТАКОЖ Десна обурена тим, що гравець, який не перебував у статусі вільного агента, проводив переговори з іншим клубом, а цей клуб вже оголосив про його підписання, не поставивши чернігівчан до відома в письмовій формі.

У зв'язку з цим Десна має намір боротися за права на свого футболіста — подана нота протесту у вигляді спеціально підготовлених листів Десни в ФК Олександрія і на адресу футболіста В.Ю. Калитвинцева. Справа розглядатиметься юристами.

Ну хз, на трансфермаркет пише, що 500 тис Сашка заплатила, а це серйозна сума для Десни за гравця 29 років якому)
Какая разница если и так есть невыплата за 2 месяца (не один)??
Опа...