7 січня 2022 08:52

Агент Віди: "У "Динамо" Домагой 5 років боровся за чемпіонство, а "Уотфорд" намагається не вилетіти з АПЛ. Він заслуговує більшого"

Представник захисника "Бешикташа" Домагоя Віди Угур Авадан розповів про майбутнє гравця, який може перейти в "Уотфорд".

"Англійці виявляють інтерес. Контракт Домагоя з "Бешикташем" закінчується. Буде він продовжений чи ні, залежить від домовленості між гравцем і клубом".

"Чесно кажучи, Я не знаю, яким буде рішення "Бешикташа". Зрештою, у них є проблеми з захисниками. Під час пандемії коронавірусу клубам потрібно більше альтернатив і більше гравців".

"У кінцевому підсумку важлива думка самого види. Попереду у "Бешикташа" багато матчів. У нього все ще залишаються шанси на чемпіонство або на друге місце".

"Трансферне вікно тільки відкрилося. У нас є місяць. Потрібно почекати і подивитися, як будуть розвиватися події через десять днів".

"На даний момент Домагой не думає про переїзд до Англії. У нього було багато пропозицій від клубів АПЛ. Як від топових, так і від середняків, але Віда ніколи не думав про відхід з "Бешикташа".

"Якби він був молодший, то, можливо, без роздумів би погодився грати в АПЛ. Але цей футболіст грав у фіналі чемпіонату світу і розіграшах Ліги чемпіонів. Йдеться про його кар'єру. Віда гідний грати в кращій команді".

"Якщо взяти "Уотфорд", то його первісна мета - не вилетіти в чемпіоншип. Віда ж протягом п'яти років грав у" Динамо"і щороку боровся за чемпіонство".

"Ньюкасл"? Від цього клубу поки ніяких пропозицій не надходило. Були дзвінки з ОАЕ, Франції та Іспанії. Але Віда завжди був щасливий в "Бешикташі". "Рома" робила хорошу пропозицію, але Домагой все одно залишався в Стамбулі. Він любить це місце і чемпіонат", - наводить його слова fotomac.com.tr..