5 січня 2022 11:37

Рішення тренера зрізали з українського нападника "Коньяспора" Артема Кравця сотні тисяч євро

Авторитетний німецький портал transfermarkt.de оновив вартість футболістів, які виступають у турецькій Суперлізі, пише zbirna.com.


На жаль, ця переоцінка зі знаком мінус торкнулася і українського нападника Артема Кравця. 32-річний футболіст, у якого влітку цього року закінчується контракт з турецьким клубом, з початку жовтня 2021-го подешевшав на 300 тис євро.


Впевнені, що на розрахунки спеців ТМ вплинув той факт, що в сезоні 2021/2022 екс-форвард збірної України зіграв за Коньяспор «цілих» десять хвилин в кубковому матчі проти представника третього місцевого дивізіону Ванспора (3:1). І це при тому, що орли Анатолії вже провели 21 поєдинок у сезоні.


У турецькій пресі впевнені - у Кравця складні стосунки з головним тренером Ільханом Палутом, який очолив команду в лютому 2021 року. Сподіватися на зміну наставника і, відповідно, зміну статусу Артема, поки не варто: після першої частини чемпіонату Коньяспор йде другим у турнірній таблиці, відстаючи від лідера (Трабзонспора) на сім очок, але випереджаючи найближчого переслідувача (Башакшехір) на шість пунктів.