22 грудня 2021 15:35

"Заборгованість потихеньку виплачують". Форвард "Десни" Дегтярьов про стан справ у стані чернігівців

Форвард Десни Максим Дегтярьов прокоментував ситуацію із заборгованістю в сернігівському клубі і поділився думкою про свою колишню команду ‒ донецькому Олімпіку.


Журналіст Fanday зв'язався з Максимом Дегтярьовим, щоб дізнатися, як йдуть справи з виплатою заборгованості в стані "сіверян" і яка думка футболіста про перезавантаження свого колишнього клубу.


- Є інформація, що в Десні є фінансові заборгованості перед футболістами. Це правда? Якщо так, як скоро керівництво обіцяє погасити заборгованості?


- Всім відомо, що є, але все потихеньку виплачують, закривають. Щось про це говорити - сенсу немає.


- Ваш контракт з Десною діє до літа 2022 року. Чи плануєте його продовжувати або вже доглядаєте нову команду?


- Я поки про це не замислювався. У будь-якому випадку у мене зараз ще півроку контракту. Поки думок про якомусь іншому клубі немає. Зараз потрібно до кінця свій контракт відпрацювати. А там як вже далі буде, буде видно.


- Як ставитеся до розвалу Олімпіка? Чи можна було цього уникнути, як ви думаєте?


- Мені важко говорити. Звичайно, не хотілося б, щоб такі клуби пропадали. Тому, що для мене Олімпік — не чужий клуб, так би мовити. Шкода, що так вийшло. Але я думаю, що все одно з часом Олімпік може відродитися і продовжити виступи в УПЛ.


- Олімпік зараз грає в Першій лізі. Чи можна дійсно називати цю команду Олімпіком?


- Я думаю, що важко її назвати Олімпіком. Там, в принципі, від того Олімпіка, що був, мало що залишилося. Це дві абсолютно різні команди. Не можу я так сказати, що це…


28-річний нападник Десни Дегтярьов у нинішньому сезоні зіграв за клуб у всіх турнірах 12 матчів і забив один гол, сумарно провівши на полі 209 хвилин ігрового часу. За Олімпік форвард виступав з 2018 по 2020 рік.