20 грудня 2021 15:26
1

Джанлука ДI МАРЦIО: "Спершу "Динамо" хотіло багато грошей за Супрягу, але під кінець трансферного вікна вони майже домовилися про оренду"

Італійський журналіст Джанлука Ді Марціо розповів про інтерес італійських клубів до нападника "Динамо" Владислава Супряги і до захисника Віталія Миколенка.

- Було багато розмов про те, що Супряга міг перейти в "Дженоа".

- І в "Сампдорію" теж. Вони хотіли його придбати. Спершу "Динамо" хотіло за нього багато грошей, але під кінець трансферного вікна вони майже домовилися про оренду, але не встигли термінів. Ще "Салернітана" хотіла придбати його.

У його агентів є італійські партнери, тому нормально, що вони намагаються просунути в Серію А. "Болонья" першою хотіла його підписати, але "Динамо" просило 10-11 млн євро. Тепер його можна забрати за хорошу суму.

- Він все ще цікавий італійським командам?

- Не знаю, швидше за все він змінився за цей час.

- Про можливий перехід Миколенка до Італії теж ходили чутки. Говорили, що ним цікавиться "Наполі", але він не перейшов, тому що за нього просили 35 млн доларів.

- Це ціни не для італійського футболу. Після COVID ми не можемо купувати гравців за такими цінами, навіть "Наполі". Подивимося, може якийсь італійський клуб і зможе його підписати, - Ді Марціо.

Жадность фраера сгубила