14 грудня 2021 11:03
2

Андрій ВОРОБЕЙ: "Селезньову треба бути стриманішим. Він же не Вася з якогось села"

Колишній нападник донецького "Шахтаря" Андрій Воробей у рубриці Sport.ua "У десятку" висловився щодо погроз від форварда Євгена Селезньова на адресу журналіста Андрія Сеньківа.

"Я до цього ставлюся негативно. Журналісти пишуть іноді хороше, іноді погане. Завжди є задоволені, є незадоволені. І завжди будуть провокації. Тим більше Жені треба бути стриманішим. Він зараз на перших сторінках, хоче рекорд побити. Він же не Вася з якогось села.

Завжди будуть його нишком знімати. Будуть з трибун його провокувати. Треба вміти себе стримувати. Це неправильно, я згоден, але різні люди є, всіх не заткнеш. На цьому люди роблять собі піар якийсь. І таких людей багато, але і хороших дуже багато. Треба не лютувати, а трохи зважувати всю інформацію", - сказав Воробей.

Он не Вася … он к сожалению не воспитаний жлоб
А що не так в умовному Васі з села? Для чого підживлювати цей штучний комплекс? Знаю багато прекрасних, вихованих людей, які народилися в селі, а ось тотальна більшість мудаків — «гарадскіє» або хочуть такими бути. Ось як власне Селезньов з Воробєєм.