5 грудня 2021 20:45
3

"Ким Клопп себе уявив? Він там, де зараз, завдяки африканським гравцям". Тренер Сенегалу Сіссе про слова німця про Кубок Африки

Головний тренер збірної Сенегалу Аліу Сіссе розкритикував Юргена Клоппа, який очолює "Ліверпуль", за його висловлювання про Кубок Африки.


Минулого місяця німець на одній з прес-конференцій, говорячи про Кубок Африки, назвав його "маленьким турніром".


Пізніше журналіст Оджора Бабантуде закликав Клоппа вибачитися за ці слова, проте тренер "Ліверпуля" відмовився, заявивши, що журналіст не зрозумів його іронії.
"Ким він себе уявив? Я треную збірну Сенегалу, і мої гравці виступають у Клоппа в "Ліверпулі".


Я поважаю "Ліверпуль", але не Клоппа, який негативно висловлюється про африканські футбольні турніри. Він там, де він зараз, завдяки африканським гравцям.


Він програвав кожен фінал, поки Салах, Мане і Матіп не прийшли і не допомогли йому виграти перший великий європейський фінал", – сказав Сіссе.

Клопп строил свой Ливерпуль постепенно, не было бы Мане и Салаха, нашлись бы другие игроки, ведь именно Юрген вывел их на высочайший уровень, так что можно сказать что Мане и Салах там где они есть сейчас благодаря Клоппу. И пусть посмотрит состав Ливерпуля в том же проигранном финале ЛЧ, ведь и Мохамед и Садио и Жоэль уже были в клубе и что-то они не помогли им выиграть в том матче.
то есть только три мартышки ему помогли, а остальные белые унтерменьши мешали?)))
Клопп сказал уже, что его неправильно поняли, так как он не носитель языка, он имел ввиду длинную этого турнира - короткий турнир.
Конченые мартышки. Именно из-за них я потихоньку превратился в расиста
На колени Клоппа, расист чертов!