20 листопада 2021 12:47

Пак Чжи Сун вважає, що Сульшер повинен доопрацювати сезон в "Манчестер Юнайтед" до кінця

Колишній півзахисник "Манчестер Юнайтед" Пак Чжи Сун вважає, що клуб повинен дати головному тренеру Уле Гуннару Сульшеру доопрацювати до кінця сезону.


"Сульшер вже три роки працює з командою, цей сезон стане для нього визначальним у плані майбутнього в "МЮ". Думаю, Уле заслуговує довіри за те, що зробив за час роботи в клубі, він заслуговує довести сезон до кінця, але він повинен показати, що здатний продовжувати тренувати команду і надалі. Він зміг повернути в "Манчестер Юнайтед" старий дух і культуру. До нього були Ван Галь і Моурінью, тренери світового рівня, але у них нічого не вийшло. Думаю, в "МЮ" витягли урок з цього і вирішили довіритися Сульшеру. Втім, найголовніше - чи зможе Уле змагатися на одному рівні з Гвардіолою, Клоппом і Тухелем. Нам потрібно почекати до кінця сезону, і ми побачимо відповідь на це питання", — цитує goal Пака.


Раніше повідомлялося, що Сульшер може втратити свою посаду через незадовільні результати. Кандидатами на його посаду називалися Брендан Роджерс, Зінедін Зідан і Маурісіо Почеттіно.