18 листопада 2021 13:55
11

Даша САВІНА: "Супряга плакав ночами, коли тренером "Динамо" був Хацкевич"

Журналістка телеканалів «Футбол 1/2/3» та дружина захисника Шахтаря Валерія Бондаря Даша Савіна розповіла про нападника Динамо Владислава Супрягу, з яким раніше була у стосунках.


«Я довгий час у цьому не те щоб звинувачувала, але знаходила і свою провину. Трохи, можливо, так, тому що я дуже протягом усіх наших відносин Влада мотивувала, завжди його підтримувала. Це був той випадок, коли я давала стусанів. Але зараз я не знаю, що у нього у житті, що у нього відбувається. Зі святами ми один одного вітаємо, з днем народження він мене привітав, я його привітала», - сказала Савіна в інтерв’ю Sport Arena.


«Пам’ятаю історію: він захворів рік тому на COVID-19, і мені про це тоді повідомив Валерій [Бондар], а він був у збірній. І він каже: "Влад захворів на коронавірус, через це не поїхав до збірної. Ти ж розумієш, у нього нікого немає, напиши". Він відповів тієї ж секунди, дуже хороші слова тоді сказав, сказав, що розуміє, чому так все сталося. Я запропонувала тоді свою допомогу. Ми нормально поспілкувалися, ніхто ні з ким не воює. Він сам по собі дуже скромний хлопець, не завжди впевнений був у своїх силах, але при цьому у нього колосальний талант, він від природи може бути топ-футболістом, і якщо у нього вийде, я буду за нього лише рада, бо у нас була красива історія, гарні стосунки, і ми близькі люди один до одного. Моя мама його як сина любить і досі».


«Я йому не давала зламатися, тому що періоди були абсолютно різні. Був період, коли він перейшов у Динамо, коли ми тоді молоді переїхали до Києва, наскільки реально було важко, але я розуміла, що відповідальність несу як за себе, так і відповідальна за нього, тому що у нього був дуже важкий період, його не визнавали у Динамо, коли був Хацкевич, він його абсолютно не визнавав у команді, і це реально був найжахливіший період, коли людина реально плакала ночами. Він просто хотів грати, більше він не хотів нічого. Я його виштовхувала на тренування - додатково, не лише на базі».


«Особисто я досі вважаю, що Динамо - не команда Влада. Технічно, ментально, у колективі. Він зможе себе розкрити в [інших] командах, неодноразово це показував у Дніпрі-1, де він себе добре розкрив, був найкращим бомбардиром тоді. Він може себе розкрити десь у Європі. Але щоб переходити до Європи, потрібно у себе у країні вийти на стабільний рівень».


«Який клуб в УПЛ підійде? Зоря чимось схожа на Дніпро, свого часу багато дніпровських хлопців - Кочергін, Луньов, Лунін, Назарина - переходили саме до Зорі, а це теж показник. Думаю, не просто так ходять чутки про Італію, він би зміг себе там реалізувати. Він швидкий, у нього є швидкість, просто у нього потрібно повірити, його потрібно вміти застосовувати».


Супряга виступає за Динамо з 2018 року. У нинішньому сезоні він жодного разу не забив у шести матчах в усіх турнірах.

Якщо позиція адміна - прорашківська, на сайт більше не буду заходити!
Позиція незмінна:
путін - @уйло!
рашка- агресор!
Уткін - на куй!
Сховати
Serega, админ тут Савина или Супряга? Или к чему этот крик души?
А чего плакать, если с двух метров в ворота не попадает? Я совсем не фанат Хацкевича как тренера, но он-то тут при чем?
Даже странно как-то.
Такой здоровый бык - и такой стеснительный,
Ему надо сходит; к психиатору, что бы ему обьяснили там что скромность украшает
девочек до 14-15 лет.
А потом надо включать самомнение как, например у Златана Ибрагимовича или у Криштиано.
Главное самому верить что ты - лучший, особенно с такими данными как у Супряги.
Мне даже жалко пацана...
И Динамо здесь ни при чём.
Сопли жевать нигде не надо.
А такую "конкуренцию" как в Динамо он должен выхигрывать у всех.
Когда лучший нападающий Деничка Гармаш (при всём моём к нему глубоком уважении)
предавший раз... предаст ещё....
предавший раз... предаст ещё....
я жедаю Владу добиться в футболе всего по-максимуму, пусть даже и не в Динамо. А от таких хабалок держаться по-дальше
мало того, что мозг ему выносила, еще и с его другом замутила. Помогла так помогла
Девка-дрянь.
Перевод со шкуриного языка:
"Влад, конечно, мямля еще тот, меня воротит от таких, но буду на всякий случай держать его на скамейке запасных, вдруг выстрелит. Вкусно кушать хочется всегда. Ведь ещё неизвестно как с нынешним куколдом всё сложится."
какая же она падаль... выносить это всё на медийный уровень. особенно фразы - "у него же никого нет". та это у тебя, хабалка, никого нет и ты ложишься под любого ради денег.