5 листопада 2021 22:30
5

У "Динамо" буде шанс? У Німеччині стверджують, що "Баварія" у Києві буде розраховувати на молодих гравців

Після чотирьох перемог на старті групового етапу Ліги чемпіонів-2021/22 "Баварія" вже гарантувала собі путівку у плей-офф. А втратити перше місце мюнхенська команда може тільки у тому випадку, якщо програє у матчах, що залишилися, "Динамо" та "Барселоні" (каталонцям з різницею у 4 голи!), що, звичайно, малоймовірно.


Саме тому головний тренер клубу Юліан Нагельсманн готується надати шанс молодим гравцям "Баварії" в останніх двох турах.


За даними Kicker, наставнику сподобалася гра Тангі Ньянзу Куассі (на фото) проти "Бенфіки", і він розглядає можливість надати футболісту більше шансів. Наступного разу гравець може з'явитися на полі якраз проти "Динамо".


Окрім того, за відомостями джерела, Джамал Мусіала також може розпочати зустріч у Києві у старті.


19-річний Ньянзу у цьому сезоні взяв участь у п'яти матчах "Баварії" (три - у Бундеслізі, одна - У Кубку і одна - в ЛЧ).


Що стосується 18-річного Мусіала, то він провів набагато більше поєдинків у сезоні (15 за клуб і 4 за збірну Німеччини), але лише кілька разів виходив саме з перших хвилин.


Зустріч 5-го туру Ліги чемпіонів "Динамо" - "Баварія" відбудеться у Києві 23 листопада. Початок - о 19:45.


Фото - ФК "Баварія"

Нужно самим развиваться, верить в себя и тренера, а не надеяться на проблемы у соперника. Нужно уважать себя тогда и тебя уважать будут.
Так у нас что так, что так нужна будет только победа в Лиссабоне
Ну будет не 0:5, а 0:2.
лавочники это молодняк? Там лавочник даже если и молодой, то с успехом может заменить основного. Это не у нас молодые....
Бавария уже оформила выход в 1\8 лч с первого места, скорее всего приедут резервом, полурезервом к нам...но полагаю, что даже резерв немцев нас обыграет...достаточно даже вместе с резервом поставить Нойера в ворота и забить желанный и нужный первый гол вэтой лч будет очень сложно