11 травня 2024 11:26

Роберто МОРАЛЕС: "Динамо" суттєво оздоровилось з приходом Шовковського"

Відомий український журналіст, коментатор відеосервісу MEGOGO і постійний експерт "Рейтингу Букмекерів" Роберто Моралес підготував прогноз на центральний матч 28-го туру української Прем’єр-ліги "Шахтар" – "Динамо" Київ.


"Той самий матч за мільйони-мільйонів і Лігу чемпіонів. Довгоочікуваний та сповненний усіляких передматчевих пліток. Диспозиція масимально важка для киян, адже їм потрібна перемога і далі помилки суперникау поєднанні з власною бездоганністю.


Не варто забувати, що переможна серія "Шахтаря" в національному чемпіонаті триває вже чотирнадцять матчів. Що б хто не говорив про суддівство чи сумнівні переноси ігор а-ля "Чорноморець" – це все одно солідний результат.

Наразі атака "Шахтаря" виглядає потужно. Данило Сікан зараз у топовій формі, є Лассіна Траоре й підтримка Судакова та бразильців.


"Динамо" ж суттєво оздоровилося з приходом Олександра Шовковського. Саме з цим тренером у ролі повноцінного керманича воно не програє. Нічиї з "Вересом" та ЛНЗ не показові перед цим матчем, адже сценарій тих поєдинків точно не повториться".