22 вересня 2021 15:13

Олександр СЕВIДОВ: "Вміння Луческу підводити команду до вирішальних матчів відіграє ключову роль"

Відомий український тренер Олександр Севідов для Youtube-каналу UA-Футбол поділився своєю думкою про старт київського "Динамо" в новому сезоні.


"У "Динамо" на старті не дуже найяскравіші гри, вони вигравали, але не дуже яскраво. Футболісти рухалися дуже важко. Але з кожним туром вони додавали. Після 4-5 турів з'явилися "легкі ноги" і ми побачили те київське "Динамо", яке вже давно не бачили.

Молоді футболісти набралися досвіду, особливо молоді центральні захисники. Ми зараз не будемо говорити та заглиблюватися в травми, оскільки їх дуже багато.

Мені здається, що саме вміння Мірчі Луческу підводити команду до вирішальних ігор грає зараз ключову роль. Вже до старту чемпіонату було відомо коли буде Суперкубок й старт Ліги чемпіонів. Зараз київське "Динамо" не на піку своєї форми, але вони відчайдушно туди йдуть. Відчайдушно лізуть і зубами та кігтями, чим завгодно чіпляються за ту гру, яку від них хочуть бачити.

На мій погляд, вони йдуть, може бути не так швидко, як хотілося, але дуже впевнено. У такій групі, як київське "Динамо" важко що-небудь спрогнозувати в Лізі чемпіонів. Але те, що вони крові поп'ють у будь-якої команди це 100 відсотків ", - сказав Севідов.

Відзначимо, що вже сьогодні, 22 вересня у битві за Суперкубок "Динамо" зіграє з "Шахтарем". Поєдинок пройде в Києві на НСК "Олімпійський" і розпочнеться о 21:00.