20 вересня 2021 18:10
8

Джерело: "Петраков не хотів викликати Караваєва в збірну, але втрутилися певні люди"

Ведучий шоу "Циганик LIVE" на FootballHub Ігор Циганик розповів про те, що динамівець Олександр Караваєв міг не отримати виклик до збірної України.


- У первісному списку Петракова на матчі з Фінляндією і Боснією і Герцеговиною не було Караваєва. Він не хотів його викликати, але втрутилися певні люди, і його все-таки викликали. Караваєв цього заслуговує. Не можна за одну помилку обрізати футболіста. Він здорово вийшов на матч проти "Бенфіки". Караваєв-футболіст рівня національної збірної, якій він міг дав і може дати.

Конечно Петраков определяет состав, я таких руководителей называю, самодур.
Судя по всему, нац. сборная для Петракова непосильная ноша.
Не готов он к работе с ней.
Надо срочно искать другого.И не ждать зимы
Звичайно що тренер вирішує кого викликати і несе відповідальність за результат, та все ж не коментувати рішення Петракова та стояти в стороні важко, щось дуже багато шуму від його рішень. Якби там не було на сььогоднішній день Маліновський і з костилями буде сильніший за Булецу (при всій повазі до Сергія), а Караваєв і Тимчик на сьогодні безальтернативні на правому фланзі оборони.. дивно це все.. скоро побачимо що з цього вийде, та якби біди він не наробив всякими Сіканами..
Я думаю, до конца отборочного цикла Петраков разосрется вообще со всеми, с кем возможно. Мне не нравится, что вместо того, чтобы отводить удар от команды и давать игрокам спокойно играть (как Дед, например), Петраков постоянно подливает масла в огонь. Это нехорошо для микроклимата в команде и добром вся эта шарпанина не кончится
Сховати
Kostik, точніше і не скажеш. Петраков так і не виріс з дитячого футболу.
Сашу продати потрібно як і Томека , тому "впливові люди" вмішуються у роботу тренерського штабу збірної , тому і Тимчик лавку полірує ....
"...динамовец Александр Петраков мог не получить вызов в сборную Украины." (c)
Серьезно?)))

"...но вмешались определенные люди"

ИМС и ГМС?)