10 вересня 2021 08:50
1

Василь КОБIН: "Що стосується прагнення Селезньова побити чиїсь рекорди - це його особисті амбіції"

Головний тренер "Миная" Василь Кобін у коментарі Footboom підвів підсумок двотижневої підготовки команди під час паузи в чемпіонаті України, пов'язаної з матчами збірних. Нагадаємо, в 7-му турі УПЛ "Минай" на своєму полі прийме "Чорноморець" (12 вересня, Початок – о 14:00).


- Паузу ми заповнили двома іграми з угорськими командами, де змогли подивитися в справі гравців, які ще не мали ігрової практики. Ну і заодно награти дещо іншу тактичну схему. В цілому ж, якщо по кадрам, то, як я вже говорив раніше, у нас немає першого і другого склад. Є гравці, які більше підходять під одну схему, а є група, з якою краще використовувати іншу тактику. Всі гравці зараз - хорошого рівня, який для нас гранично ясний.


Свій дебютний м'яч забив Селезньов. Що стосується його прагнення побити чиїсь рекорди, то це вже його особисті амбіції. Для мене важливо те, як він працює на тренуваннях, як він викладається в процесі занять. В будь-якому випадку, забитий гол, неважливо де - в товариському матчі або в - завжди додає віру в свої сили – в те, що гравець знаходиться на правильному шляху і працює в потрібному напрямку, - зазначив Кобін.

Вася, в случае Тунца/Селезня/Кормильца это... "гарячка, белая гарячка"!
А, когда, вне бокала, то паранойя!!
Амбиции заслуживают внимания лишь тогда, когда есть способности и возможности.
Способности - пропил. Да, и, предыдущий опыт показывает, что Тунец - форвард штрафной площадки. Пока была чуйка и физика, то это помогало...
И того, и другого - уже нет.
А, возможности... Вася, это уже ТВОИ амбиции, что ты ставишь в состав (-1) футболиста, только потому, что он - ТВОЙ собутыльник!