1 червня 2021 12:03
2

"На этом заканчивается прекрасная история". Роман Зозуля сообщил, что покидает "Альбасете"

Український форвард Роман Зозуля на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що покине "Альбасете" після завершення сезону.


"Ось і закінчується прекрасна історія, яка тривала чотири роки, чотири чудові роки! Пишу це повідомлення зі сльозами на очах, з болем у душі, бо ми розчарували наше місто та шанувальників "Альбасете". Я хочу вибачитися, оскільки ми не змогли виправдати очікувань. Цього року нам не вдалося, і я хочу вибачитися за це. Я просто сподіваюся і впевнений, що "Альбасете" скоро повернеться у Сегунду.


Я хочу подякувати всім вам за ці 4 роки, які я провів у цьому чудовому клубі та дивовижному місті. Я та моя сім'я завжди пам'ятатимемо Альбасете. Також я хочу подякувати всім гравцям, з якими я грав, ви були чудовими гравцями, а найголовніше - неймовірними друзями. Також хочу подякувати лікарям клубу, фізіотерапевтам, усім співробітникам клубу, усім причетним до клубу "Альбасете". Я люблю вас, хлопці. Ви стали для мене другою родиною. Дякую керівництву клубу за все, що ви для мене зробили, і через що нам довелося пройти!


Хочу подякувати шанувальникам "Альбасете", бо ви завжди підтримували мене і були поруч, дуже дякую. У мене тут багато друзів. Моя сім'я вас ніколи не забуде! "Альбасете" назавжди залишиться в моєму серці, удачі. З любов'ю, Роман Зозуля", - написав гравець.

НУ неужели его Металлист подписал?) или все таки в Днепр 1 вернется?
Сховати
Суповой набор, ні, тут причина в іншому: для Зозулі принизливо грати аж у третій лізі, навіть іспанській. Має дбати про своє реноме. Йому ж не 35-40 років, щоб там догравати.