23 травня 2021 18:35

ДЮФЛУ U-15. Элит-лига. МФА "Мункач" - "Динамо" 0:6

Лідер групи 2 другого етапу Еліт-ліги гостював у селі Дерцен поблизу Мукачева, де на полі академії «Мункач» відбувся матч у рамках чергового туру чемпіонату ДЮФЛУ.


Динамівці вважалися явними фаворитами цього протистояння і протягом усіх 70-ти хвилин гри не дозволили ні на хвилину засумніватися у своїй перевазі над гравцями МФА.


До середини першого тайму господарі поля стримували атаки динамівців тільки завдяки самовідданій грі воротаря і ціною фолів, проте незабаром поплатилися за грубу гру. На 20-й хвилині кияни заробили штрафний удар у півколі перед штрафним майданчиком МФА. Небезпечний стандарт узявся виконувати Кирило Пашко і зробив це бездоганно, пробивши без шансів для воротаря МФА Ліхоти.


А за десять хвилин «біло-сині» подвоїли свою перевагу на табло, розігнавши класну швидку атаку. Осипенко, прийнявши м'яч у центральному колі, різко прискорився в напрямку до воріт суперника і віддав пас на лівий фланг на хід Пашку. З ударом Кирила з кута штрафного Ліхота впорався, однак на добиванні першим опинився Владислав Калин.


Динамівці довели рахунок до розгромного вже на самому початку другого тайму. І знову ключову роль у гольовій атаці зіграв Кирило Осипенко, який вертикальним пасом вивів Пашка на ударну позицію, і той метрів із 10-ти в один дотик розстріляв ворота.


«Біло-сині» і не думали зупинятися на досягнутому і грали у своє задоволення. На 59-й хвилині кияни двічі вдало вступили у відбір на чужій половині поля. Пашко відібрав м'яч поблизу від штрафного майданчика суперника і завдав удару по воротах із середньої дистанції. Голкіпер удар парирував, але на добиванні вдало зіграв Федір Задорожній.


Повне домінування динамівців над суперником дозволило Олексію Дроценку провести ряд замін. На поле вийшов навіть запасний воротар Сергій Кіблицький, замінивши В'ячеслава Суркіса. Утім, біля воріт «Динамо» в цей день було дуже спокійно, чого не скажеш про протилежні ворота.


Особливо спраглим до голів виявився Олександр Шевченко, який вийшов на заміну. На 63-й хвилині він довів рахунок до 5:0 на користь «Динамо» - саме з таким рахунком завершилася зустріч команд у першому колі. Шевченко ударом у дотик реалізував швидку вертикальну атаку, яка розгорнулася після чергового перехоплення м'яча. Асистував Олександру головний диригент команди Осипенко.


А на останній хвилині зустрічі динамівці перевершили свій переможний результат першого кола, забивши шостий м'яч. Віталій Лобко прорвався з м'ячем по штрафному майданчику МФА правим флангом і прострілив на дальню стійку на Шевченка, який ударом у дотик оформив дубль.


Розгромивши чергового суперника, «Динамо» U15 продовжує впевнено лідирувати у своїй групі.


ДЮФЛУ. Еліт-ліга. U15. Група А2


МФА «Мункачі» - «Динамо» - 0:6 (0:2)


22.05.21. Село Дерцен, НТБ «Мункач»


«Динамо»: 71 Суркіс (12 Кіблицький, 67), 18 Захарченко, 14 Іщенко (5 Галич, 56), 3 Кузьменко, 20 Мариновський (23 Бельчиков, 62), 6 Хмелевський (17 Нестеренко, 58), 7 Осипенко, 16 Білий (22 Шевченко, 43), 19 Пашко, 21 Калин (9 Задорожній, 48), 11 Пономаренко (10 Лобко, 52)


Голи: Пашко (20, 39), Калин (30), Задорожній (59), Шевченко (63, 69)


Попередження: Геру (65), Штефанко (67) - Захарченко (66)