16 травня 2021 17:13

ДЮФЛУ U-15. Элит-лига. "Динамо" - УФК "Карпаты" 3:0

У рамках восьмого туру другого етапу Еліт-ліги в Дитячо-юнацькій футбольній лізі України (ДЮФЛУ) київське «Динамо» U15 приймало на Нивках своїх однолітків із львівських «УФК-Карпати».


Підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка увімкнули швидкості та високий пресинг із перших хвилин і доволі швидко відкрили рахунок. Захисник гостей помилився, під тиском фактично вивівши віч-на-віч із воротарем Пономаренка, і Матвій поцілив у ворота з гострого кута.


Динамівці продовжували атакувати, але, маючи тотальну перевагу, до перерви голів більше не забивали. При цьому суперник, якщо й добирався до володінь «біло-синіх», натикався на впевнені дії господарів у захисті та надійну гру В’ячеслава Суркіса в рамці воріт.


Збільшити свою перевагу «біло-синім» удалося незабаром після поновлення гри, коли Осипенко сміливо пішов на кількох опонентів, вийшов на ударну позицію у штрафному майданчику та пробив повз воротаря. А до великого рахунок господарі довели на 57-й хвилині. Після пасу зі своєї половини поля Калин вискочив до воріт, обіграв голкіпера та закотив м’яча в порожні ворота.


Після цього динамівці впевнено довели поєдинок до власної перемоги, завдяки якій продовжують очолювати турнірну таблицю у своїй групі.


Еліт-ліга U15, 8-й тур


«Динамо» – «УФК-Карпати» – 3:0


«Динамо» (стартовий склад): 71. Суркіс, 3. Кузьменко, 17. Нестеренко, 14. Іщенко, 20. Мариновський, 6. Хмельовський, 22. Шевченко, 7. Осипенко, 16. Білий, 19. Пашко, 11. Пономаренко.


Запасні: 1. Микитенко, 4. Кусий, 5. Галич, 2. Чубов, 9. Задорожний, 21. Калин, 10. Лобко.


Голи: Пономаренко (11), Осипенко (40), Калин (57).