7 березня 2021 20:38
6

Игорь СУРКИС: "Если хотим прогрессировать, надо постараться пройти как можно дальше в Лиге Европы"

Президент "Динамо" Игорь Суркис поделился впечатлением от соперника "Динамо" в 1/8 финала Лиги Европы в лице "Вильярреала".


- Там нет слабых команд. Кто бы нам не попался, все сильные и амбициозные. "Вильярреал" сильная команда из сильнейшего чемпионата Испании и достойно там играет. Если хотим прогрессировать, надо постараться пройти как можно дальше.

Пане Суркіс, якщо хочемо проходити якомога далі, то треба прогресувати в першу чергу в менеджменті клубу, селекції, що намалювалось системно за Реброва. А інакше Вам просто прийдеться повторювати свої слова знов і знов.
Сховати
Буковина, підкинув би бабла, замість балаболити!
Сховати
Суркіс власник, його гроші, його рішення. Але наслідки не тільки для нього, але і для всіх вболівальників. "Бабло" і менеджмент в даному випадку між собою не пов"язані. Хацкевич і вся плеяда до нього, вони забезпечували прогрес? Хто там зараз від нас в оренді? подивіться на список і скажіть, це нормальна робота селекції?
Я не дарма згадував Реброва, тому що ініційовані ним системні зміни мали пропорційне відображення в результатах, то був справжній прогрес.
І останнє, Ваші слова про бабло це ж на "бла-бла-бла", Ви ж підкидаєте, правда? Бо якщо ні, то чим Ваше балоболство відрізняється від мого? )))
Главное, не покупайте игроков, господин президент, тогда точно будете прогрессировать.
Сховати
dmitrydvk, возможно нет игроков которые может купить суркис, при этом не внеся дисбалланс по зарплате, и заплатив приемлимую для ЧУ и ДК сумму. А это ну максимум 10 лямов евро. Это потолок сейчас.
Удачи Динамо!