22 липня 2020 21:34
18

Белица подтвердил свою заинтересованность в работе в "Динамо"

Відомий хорватський фахівець Ненад Б’єліца не відкидає можливість попрацювати з київським Динамо.


Персона Ненада Б’єліци фігурує серед пріоритетних кандидатів на посаду головного тренера київського Динамо. Подейкують, він саме через це навіть відмовив Фенербахче.

Футбол 24 вдалося додзвонитись до Ненада Б’єліци. Він уникнув конкретної відповіді на запитання про те, чи була пропозиція від Ігоря Суркіса. Але запевнив, що робота у Динамо йому була б цікавою. "Це можливість боротися за чемпіонство і грати в Лізі чемпіонів", – сказав Б'єліца.

До слова, останнім місцем роботи 48-річного фахівця було загребське Динамо, яке він покинув у квітні. У нинішньому сезоні хорватський гранд під керівництвом Б’єліци зустрічався з Шахтарем на груповому етапі Ліги чемпіонів – у двох поєдинках суперники не виявили сильнішого (3:3 та 2:2).
Странные вопросы. Да любой тренер на люди скажет, что это честь поработать в таком клубе. Или они думали что он скажет, что я туда не поеду, кто вы вообще такие. Жизнь футбольная длинная и никто не будет говорить что такой-то клуб плохой, даже если и не собирается его возглавлять.
Я работаю уборщиком у Суркиса в кабинете, так вот я прямо в коридоре видел Ненада Белицу. Суркис мне сказал выйти покурить, но я всё увидел и услышал. Завтра объявят Белицу главным тренером!
Сховати
Пациент, сколько раз повтрять, что палата N6 - это не кабинет Суркиса, а медбрат Голобородько - не Суркис.
Сховати
Полиметилметакрилат, да ладно, не может быть!
Вот это самая реальная кандидатура, я об этом с самого начала говорил. Потому что у Суркиса другого выхода нет, кроме как назначить иностранца (не Сёмина и не Залупеску)!
make fingers crosed!