8 травня 2024 22:50

Реткліфф заборонив у МЮ віддалену роботу та запропонував незадоволеним шукати собі нове місце. У клубі дивуються: місця в офісах усім не вистачить, а частина працівників живе надто далеко

Нове керівництво «Манчестер Юнайтед» зобов'язало співробітників приїжджати до офісу.


Як повідомляє The Guardian, Джим Рекліфф заборонив дистанційну роботу – така можливість існувала від початку пандемії коронавірусу.

Співвласник клубу минулого тижня відвідав «Олд Траффорд» та тренувальну базу «МЮ». Під час особистого візиту та відеонаради він поінформував 1000 співробітників про те, що тим, хто не хоче приїжджати на роботу, слід потурбуватися про питання «альтернативної зайнятості».


Реткліфф повідомив, що одна з його компаній експериментувала з роботою з дому щоп'ятниці, і це призвело до падіння трафіку електронної пошти на 20%. Таким чином, вважає бізнесмен, присутність співробітників на їхніх робочих місцях дає змогу підвищувати продуктивність праці та зміцнювати єдність.


Стверджується, що деякі співробітники сприйняли цю новину з подивом, вважаючи рішення недалекоглядним. Крім того, ця тема стала предметом жартів, оскільки в манчестерському та лондонському офісах клубу не вистачає місця, щоб розмістити всіх, хто тепер має там перебувати.


Ще одна проблема полягає в тому, що частина співробітників живе далеко від Лондона та Манчестера, а контракти деяких фахівців і зовсім не передбачають присутності в офісі.