27 жовтня 2019 10:18

Сергей КОВАЛЕЦ: "Динамо" нужно время"

Екс-гравець київського «Динамо» та львівських «Карпат», а нині тренер «Оболонь-Бровар» Сергій Ковалець поділився очікуваннями від гри двох своїх колишніх команд.


- Буде хороша гра. У «Динамо» після Ліги Європи вийдуть нові гравці. «Карпати» – серйозний клуб зі своїми традиціями. Вони зараз перебувають під психологічним тиском. У львівської команди новий тренер. Роман Санжар – відмінний фахівець. «Карпати» створюють моменти у своїх іграх, але не вдається забити. Сподіваюся, що вболівальники прийдуть на матч. Був на грі «Динамо» – «Олександрія», де були присутні близько 17 тисяч уболівальників. Це дуже хороший показник. Приємно дивує відвідуваність поєдинків «Динамо».


- Хто переможе?


- Це хороше запитання. Одні з найкращих моїх ігрових років пройшли у Львові, коли виступав за «Карпати». Грав у чудесному місті, де живуть чудові люди. Думаю, переможе «Динамо». Але це буде нелегка перемога з різницею в один м'яч.


- Бачите, як команда змінюється під керівництвом Михайличенка?


- Звісно, що, приймаючи команду по ходу сезону, працювати дуже складно, тому що ти не готував команду і розумієш, що потрібно все перебудовувати. Помітно, що хлопці стараються. Можливо, зміни не так швидко відбуваються, але команда старається та показує непогану гру. Потрібен час, щоб створити хорошу команду.


- Цікава конкуренція розгортається на лівому фланзі атаки – Вербич, де Пена, Родрігес. Хто краще виглядає на цій позиції?


- Це більше питання до тренерського штабу. Але конкуренція – це завжди добре. У «Динамо» є широкий вибір хороших гравців. Мені здається, Михайличенко ще в пошуку оптимального складу. Думаю, все найцікавіше почнеться на зборах. Зараз і він, і футболісти все ще в режимі ознайомлення.


- Бущан – гідна заміна Бойку?


- Георгій – хороший воротар, і на нього вся надія. Подивимося, як він себе буде проявляти.