16 липня 2019 08:56

Вслед за "Динамо" "Полесье" обыграло в спарринге "Арсенал-Киев"

Гра між «Арсеналом» та «Поліссям» розпочалася дуже жваво. Вже у дебюті зустрічі відзначитися мали нагоду гості, але Жичиков у чудовому підкаті заблокував удар суперника у порожні ворота. Натомість «каноніри» заробили пенальті – Ліпартію збили у штрафному майданчику. До м’яча підійшов Ковпак та майстерно переграв голкіпера – 1:0.


Кінцівка тайму залишилася за «Поліссям», але гол кияни забили у власні ворота. Діакате невдало відпасував голкіперу, та перестарався – м’яч перелетів воротаря та опинився у сітці.


Початок другого тайму – знову помилка оборони «канонірів». У простій ситуації захисники не зрозуміли один одного, форвард суперника вийшов на побачення з голкіпером та відправив м’яч у кут – 1:2.


Після цього «Арсенал» створив багато моментів, мав забивати Довгий ударом зі штрафного, але голкіпер суперника здійснив крутий сейв. Був момент у Хомченка та ще декілька нагод, але забити не вдавалося. Остання можливість була у Сафіханова, який пробивав майже у пустий кут – повз ворота. У підсумку, кияни програють житомирянам.


«Арсенал» (Київ) – «Полісся» (Житомир) –– 1:2 (1:1)


Голи: Ковпак (18, пен) – ?, 43, ? 54


«Арсенал» (1-й тайм): Когут, Жичиков, Доценко, Сидоренко, Сафіханов, Діакате, Кольцов, Скоблов, Липартия, Клак, Ковпак


На заміну виходили: Іванов, Тулін, Довгий, Недоля, Хомченко, Турчанов та ряд потенційних новачків