4 травня 2019 20:09

Владимир ШАРАН: "Учитывая все пертурбации во время поединка, мы очень довольны ничейным результатом"

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран поділився враженнями на прес-конференції після матчу з "Динамо":


- Після домашньої поразки від "Зорі" ми, безумовно, мали дуже серйозну розмову з нашими футболістами. Тому що так грати не можна. Але ми знаємо причину - багато футболістів були не у тому фізичному стані. І психологічному також, бо думали, що завдання виконали. Сьогодні я задоволений тим, як хлопці віддавалися на футбольному полі.


Враховуючи, що три заміни були вимушені. Ми розуміли кадрові проблеми "Динамо", тому намагалися нав'язати свою гру, яка не подобається технічним гравцям. І швидкий гол вплинув психологічно на те, що ми відчули, що можемо сьогодні досягти успіху. Тому я задоволений цим позитивним результатом. І вважаю, що ми зробили ще один крок до нашої мети - бронзових нагород.


- Розкажіть про травмованих гравців. Чи можете Ви безболісно замінити Лучкевича чи Цурікова?


- Я не можу сказати, що це безболісно. У Лучкевича, дійсно, серйозне ушкодження. Цуріков відчув спазм у задній поверхні стегна. А так, багато травмованих гравців. І Грицай, і Кулач, який уже не зіграє у цьому сезоні, і Микицей. Найголовніше, що витримуємо, і рухаємося далі.


- Чи вдалося вашим підопічним виконати настанову на гру?


- На 100% я був би задоволений, якби ми перемогли, але це занадто, можливо, було б. Враховуючи всі ці пертурбації під час поєдинку, ми дуже задоволені нічийним результатом.