13 листопада 2018 15:32

Позитивный вечер сборной Украины: последние новости из лагеря национальной команды

Перший день збору національної команди завершувала вечеря, яка дещо відрізнялася від традиційних. Підстава для символічної урочистості була очевидна: синьо-жовті достроково виграли групу у Лізі націй, досягнувши двох цілей — вийшли до елітної групи А і гарантували собі участь у стадії плей-офф турніру.


Президент ФФУ Андрій Павелко, котрий взяв участь у вечері, та головний тренер збірної Андрій Шевченко підбили підсумки першої частини відбору, наголосивши, що виконання основного завдання стоїть перед командою наступного року.

Пісні дебютантів і майстер-клас Кривцова

Найбільше від безпосередньої атмосфери вечері виграли новачки, яким за таких обставин виконувати пісні посвячення було морально легше. Аби подолати артистичне хвилювання, хлопці об’єдналися у дуети: Мар’ян Швед та Віталій Миколенко заспівали невмирущу «Червону Руту», а Сергій Болбат з Андрієм Борячуком виконали композицію уродженця Рівненської області Ярослава Євдокимова «Фантазер».

Варто зауважити, що особливим артистизмом серед дебютантів виділявся Борячук, в якого спів поєднувався з пластичними рухами. Але справжній майстер-клас показав Сергій Кривцов. Він аж ніяк не новачок у збірній, однак мало хто знав, що Сергій так класно вміє співати. Його виконання пісні Мусліма Магомаєва «Синя вічність» зірвала бурхливі овації та вигуки «Браво!»

Позитивні емоції перед початком роботи

Пам’ятний, але нетривалий вечір подарував хлопцям позитивні емоції, з якими завжди приємніше приступати до відповідальної роботи.

Уже сьогодні у головної команди відкрите тренування, що буде насичене роботою. А уболівальники, котрі прийдуть на НСК «Олімпійський», зможуть традиційно додати синьо-жовтим наснаги. Зустріч з командою призначено на 18.00.