5 травня 2018 17:26

ДЮФЛУ U-15. "Днепр" - "Динамо" 0:2

У рамках 15-го туру чемпіонату U-15 «Динамо» переграло на виїзді одноліток із «Дніпра».

Лише у понеділок підопічні Олексія Дроценка та Євгена Ястребинського повернулися з Тбілісі, де брали участь у турнірі «Кубок Віталія Дараселія», а в суботу на них чекало принципове протистояння у Дніпрі з однойменною командою.

Не досягнувши особливого успіху у столиці Грузії, «біло-сині» добре налаштувалися на виїзний поєдинок чемпіонату України. Хоча перший момент виник саме біля наших воріт, коли Фастов врятував свою команду у ближньому бою з нападником. Утім, ініціатива загалом булла на боці динамівців, і на 15-й хвилині вони вийшли вперед. Березанському вдався хороший рейд лівим флангом, на своєму шляху він обіграв кількох захисників, після чого виконав навіс на лінію воротарського майданчика, де Відошевич вдало зіграв на випередження й пробив під поперечину воріт. Перед самою перервою чудова нагода зрівняти рахунок була у господарів, коли Свистун класно спіймав м’яча, пробиваючи з-за меж штрафного майданчика, але, на щастя, поцілив у хрестовину воріт, від якої куля вилетіла в поле.

Із початком другої половини зустрічі тиск динамівців продовжився. Спочатку Волошин не скористався з помилки захисників, не спромігшись переграти воротаря, а от за кілька хвилин Попов усе ж таки покарав оборону господарів за чергову обрізку у власному штрафному майданчику й метрів із 13-ти точно пробив у кут воріт повз голкіпера.

Не можна сказати, що дніпряни, пропустивши другий м’яч, склали зброю. Свої моменти були й у них – так, після навісу зі штрафного м’яч нікого не зачепив та влучив у стійку воріт, після чого заспокоївся в руках у голкіпера, а незадовго до завершення матчу Сустав із лівого флангу увійшов до штрафного майданчика та пробив у ближній кут – цього разу Фастов врятував, парирувавши потужний удар.


Тож, упевнена перемога «Динамо» на виїзді, й «біло-сині» продовжують очолювати групу 2.


Чемпіонат ДЮФЛ U-15. 15-й тур


«Дніпро» – «Динамо» – 0:2 (0:1)


«Динамо»: 1.Фастов, 4.Боль, 20.Мазур, 14.Оруджев, 21.Ставнічий, 9.Хрипчук, 18.Березанський (3.Мельник), 10.Трикоз (5.Скрипник, 55), 25.Відошевич (11.Демиденко, 66), 17.Волошин (13.Шапоренко, 63), 7.Попов (19.Бунчуков, 68).


Запасний: 35.Ігнатенко.

Голи: Відошевич (15), Попов (41).