1 грудня 2017 14:01
3

Михаил КОПОЛОВЕЦ: "Акция "Шахтера" - это в тысячу раз хуже, чем бойкот "Динамо"

Відомий футболіст прокоментував останній скандал довкола "Шахтаря" і дітей воїнів АТО


- А чому тут дивуватися, це вже не вперше "Шахтар" до такого опускається, - каже "Експресу" екс-футболіст Михайло Кополовець. - Вони часто не одягають патріотичні майки, забороняють своїм гравцям говорити про політику, забороняють патріотичні пости у соцмережах. Так, це обурює українців і мене в тому числі. Тут вже федерація повинна висловити своє ставлення. Так, "Шахтар" допомагає людям у Донецьку, але я щось не чув, щоб вони допомагали бійцям ЗСУ.


Ви граєте в чемпіонаті України, але не підтримуєте українських патріотичних акцій. Це попахує дуже неприємними речами. Ну гаразд, самі не одягаєте таких футболок. Але дітям чому забороняти? Ви де граєте, хлопці? В якому чемпіонаті?


"Шахтар" розповідає, що Київ не поїхав на матч в Маріуполь. Але ця їхня акція - це в тисячу разів гірше, ніж бойкот "Динамо".

Тут вже федерація повинна висловити своє ставлення.(с) - она, по-моему, уже достаточно четко и давно уже "высловилась" ! Не суди по словам, суди по делам ! (с). А дела педерации расписаны масляными красками, благо "масла", в том месте где они берут, в превеликом достатке ! Всем рыжим прихлебателям хватает !
У мене навіть до "Спартака" в союзні часи не було такої відрази як до кротів.
Сховати
Тарас, Все просто. У Піщєвіка не було трьох каналів на ТБ, бо були ще московські Динамо, Торпедо та періодично ЦСКА (Локомотів тоді був у нижчих лігах). Тобто вони не лили на Київ стільки бруду. Та й гравці вели себе по-людські. Ось я не пам'ятаю, щоб Гаврілов, Черенков, Дасаєв, Хідіатуллін та ін. розповідали, що платять більше податків ніж Блохін, Яковенко, Яремчук, Рац, Дем'яненко, Баль, Балтача, Бєланов, Протасов, Литовченко, Кузнєцов, Михайлов та Чанов разом узяті. Не пам'ятаю.