7 листопада 2017 12:33
3

Президент "Динамо" выразил соболезновения Юрию Вернидубу


Ігор Суркіс висловлює співчуття Юрію Вернидубу.


З величезним сумом, як і всі київські динамівці, я сприйняв трагічну звістку про передчасну смерть батька головного тренера луганської «Зорі» Юрія Вернидуба – Миколи Семеновича.


Пішла з життя прекрасна людина з щирою та доброю душею. Залишив світ батько, який виховав порядну та шляхетну, відкриту та приємну людину, справжнього патріота нашої країни, а також – талановитого гравця та тренера, який приніс Україні чимало яскравих перемог та розкрив багато футбольних талантів.


Від імені нашого клубу та від себе особисто висловлюю найщиріші слова співчуття з приводу непоправної втрати – смерті близької Вам, шановний Юрію Миколайовичу, людини.


Жодні слова не втішать того, хто втратив найріднішу людину. Світла пам’ять про Миколу Семеновича Вернидуба назавжди залишиться у серцях тих, хто його знав, любив та поважав.


Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс

Это не публичная новость однозначно! Но если Суркис налаживает связи с Верныдубом то я только "за"! Мои соболезнования в первую очередь великому тренеру!
Не люблю такие публичные соболезнования, пишут их секретари, от имени президента и клуба. Хочешь поддержать, позвони, скажи...
Сховати
Серджо, вы не внимательно читаете:
ИМС выразил соболезнования не только от себя лично, а как Президент Д(К) и, как бы, от всей структуры.
Вот, где-то так.