11 вересня 2017 14:18
3

Виктор ВАЦКО: "Немецкие СМИ отнеслись к отказу Ярмоленко давать интервью с абсолютным пониманием. а вот наши..."

Телекомментатор Виктор Вацко прокомментировал ситуацию с отказом Андрея Ярмоленко давать интервью после своего дебютного матча за "Боруссию".

"Мені було дуже цікаво, як відреагують німецькі ЗМІ на "зраду" від Ярмоленка, який вирішив не давати інтерв'ю після свого дебютного матчу проти Фрайбурга.


Лише "Більд" згадав про це. Але згадав як? Із абсолютним розумінням. "Дебют Ярмоленка розчарував, як і гра "Боруссії" в цілому... Після фінального свистка атлетичний нападник розчаровано поплентався у роздягальню і тихо сказав: "Сьогодні я не хотів би нічого говорити..."


Ярмоленко грав не на звичній позиції правого вінгера, а в центрі атаки, допомагаючи Обамеянгу. Пітер Босс, на післяматчевій прес-конференції сказав, що вибір позиції був продиктований ситуацією на полі - Фрайбург залишився в меншості.


Проте жодних далекоглядних висновків тренер не робить: "Не можу говорити багато на тему Ярмоленка, адже він провів з командою всього одне тренування".


Що виходить? Вони відносно іноземця, який приїхав "відбирати хліб" у якогось доморощеного таланта, реагують спокійно і виважено, а ми... Замість того, щоби порадіти, дебюту українського футболіста в топовому європейському чемпіонаті, краще ж зробити акцент на якомусь лайні - подав за межі поля, не поговорив з журналістами. Це ж так по-нашому, неймовірно круто - зах$$чити свого успішного співвітчизника!"

Вацко молодец! Морозову и пивной бочке на заметку!
Это наша национальная особенность, поливать дерьмом своих спортсменов и не только спортсменов, которые чего-то достигают. Надеюсь, со временем она уйдет в небытие.
Сховати
Sega1268, Ви про яку націю пишете?
Якщо про українців, то поцікавтеся як вони підтримують один одного у зарубіжжі.
Та й лайно женуть кротофіли і ахметовці, яких українцями можна називати умовно і дуже вибірково.