17 квітня 2017 00:16
5

Опасный стадион или плохое поле: кто несет ответственность за отмену матча "Полтава" - "Шахтер"

Відбувся звітно-виборчий конгрес ФФУ. Нові вибори до офіційного футбольного органу країни повинні відбутися до 1 липня.


А тим часом отримала продовження справа незіграного матчу чвертьфінальної стадії ¼ фіналу між Полтавою та Шахтарем. Більше тижня футбольні органи нам розповідали, що матч не відбувся через погане поле у Полтаві. А коли настав час озвучити офіційне рішення – поганого поля там не фігурувало. Журналісти Профутболу розбиралися в офіціозних пристрастях.

А выше новость о подделке подписи)))
шлюхтер опять плюнул украинским болельщикам в лицо.
шлюхтер опять плюнул украинским болельщикам в лицо.
А Динамо в Одесі грало ще на гіршому стадіоні. І дуже багато матчів можемо згадати, які проходили в набагато гірших умовах. А тут мудак одним каже - поле гарне, а в іншому випливає, що погане. а виявляється рішення приймає суддя за 60 хв. до початку матчу. А де рішення судді? Тоді придумали по ходу - значить присобачимо, що підвела безпека. В миколаєві на полк вибігає болільник і нічого. З безпекою все нормально. А проблема - в голові ФФУ і ще в одному (не можу вимовити) генінгсоні - щось приблизно .який є вірнопідданим ахмета. Фактично вирішили діяти за принципом - ну шахтьор етіх пройдьоть, то зачєм єму лішній раз утруждатя сєбя. І так сойдьоть.
Для нашего футбола опасно иметь таких чиновников. Казалось, что может быть проще - нормально решить эту проблему по-справедливости и чтобы никто не мог оспорить. но нет, намутили такого, что не уверен, что все на этом и закончится