21 березня 2016 14:46
2

Дячук-Ставицкий прокомментировал расиситские скандирования фанов "Карпат" в адрес Окечукву

В.о. генерального директора "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький в емоційному коментарі для "Футбол 24" зазначив, що не знає про образливі скандування вболівальників "Карпат" на матчі з "Дніпром".


- Юрію Михайловичу, чи можете прокоментувати образливі скандування вболівальників "Карпат" на вчорашньому матчі?

- Які скандування?

- Ну там йшлося про мавп…


- Про мавп? Я не чув такого. Я, напевне, був зайнятий грою, тому не чув.

- Тобто присутні на стадіоні бачили, чули, а ви – ні?


- Ну, як ви чули – то це і коментуйте. Я вам відверто кажу. Ось тут поруч зі мною два тренери, вони теж кажуть, що не чули. Розумієте, є люди, які прислуховуються до всякого такого, і нас за це штрафують, може два-три чоловіки щось там крикнули, а ми зараз починаємо з того робити передачі, інтерв’ю і так далі. Значить, хтось у цьому зацікавлений, раз ви таке у мене питаєте.

Я сиджу на стадіоні в зоні із журналістами разом і нічого не чув. Можливо, я не вслухався, а слідкував за футболом. А хто зацікавлений вслухатися у всілякі дурниці – то його проблеми. А от ви особисто чули?


- В інтернеті є відео…

- Ага, тобто ви теж не чули. Розумієте, то така ситуація, що "мені бабка сказала, що дід говорив", і по відео начебто вони щось кричали. Так от я вам кажу і клянусь, що я нічого не чув. І не звертав на це увагу, я не слідкую за тим, що кричать вболівальники, а спостерігаю за грою.

Чогось мені здається, що цього Дячука потрібно вже давно відправити на пенсію. В карпатах якась пошесть маразму. Як в клубі, так і серед фанів.
Сховати
Козак, давним-давно пора. Головна проблема Карпат. Не розумію чому Димінський йому так довіряє і слухає його постійно.