26 лютого 2016 18:23
5

Иван Петряк исчез из заявки "Зари" на официальном сайте Премьер-лиги

Полузащитник "Зари" Иван Петряк исчез из заявки луганского клуба на сезон 2015/2016 на официальном сайте Премьер-лиги. Напомним, что ранее сообщалось о том, что футболист близок переходу в донецкий "Шахтер".

судя по деятельности Шаблия, как бы в Кубани вместо Гусева не оказался
Чи не сигнал це про те, що в Динамо Гусєв - на вихід (інакше навіщо йому Шаблій?), а Петряк йому на заміну? Почекаємо новин до вівторка!
Сховати
Africanda-S, Гусєв продлив контракт до кінця сезону. Якби він мав би кудись йти, то навіщо продовжувати? Трансферне вікно майже скрізь закрите. Навіть в Росії і Китаї закривається уже. Куди йому переходити? А агенти потрібні не тільки для того, щоб в клуби влаштовувати (це ще відповідь на ваш коментар в іншій темі). Деякі гравці все життя в одному клубі грають і всеодно платять весь цей час агентам. Не просто ж так, мабуть? Не варто висмоктувати з пальця такі варіанти розвитку подій. Так і "утки" трансферні схоже й придумуються. А якщо Гусєв і піде кудись влітку, то це можна й без Шаблія здійснити. Те, що в Гусєва новий агент - це означає, що в Гусєва новий агент і нічого більше.
Сховати
Антон, я прекрасно знаю, що Гусєв продовжив контракт з Динамо до кінця сезону. Але це нічого не значить. Виникла вигідна ситуація (пропозиція) і гравця продають а не безплатно віддають. Але для чого ще потрібен агент, якщо гравець все життя в одному клубі? Для вирішення побутових проблем є адміністратори в клубі, для юридичних є юрист у штаті клубу, а що робить агент, який має отримувати від гравця щомісяця якусь платню? Вигідно переукладати контракти в клубі? Бути на підхваті на всяк випадок? І все? Недешеве задоволення для гравця...
Сховати
Africanda-S, І контракти вигідно переуклади і рекламні контракти. Наприклад, контора Жорже Мендеша, допомагає своїм підопічним у вирішенні різних побутових проблем. Купівля авто, нерухомості чи ще чогось теж вимагає різної документальної тяганини, в яку футболісти не завжди хочуть вникати. Колись читав інтерв"ю Жорже Мендеша, то він говорив, що його агентська контора одна з перших почала надавати футболістам не лише виключно футбольні послуги.