19 травня 2015 19:50

Артем ФЕДЕЦКИЙ: "Черданцева просто жаба давит"

Захисник «Дніпра» — про вихід дніпропетровського клубу до фіналу Ліги Європи, свої пропозиції щодо «завершення» кар’єри Ігуаїна та слова російського коментатора Георгія Черданцева.

«Нарешті можна сказати, що це був не сон, — розповів Артем в інтерв’ю Денису Квартальнову. — Не вірилось до останнього. Звичайно, ми міряли, у нас були цілі, й хотілося їх втілити у реальність. Зараз вже трошки відходимо. І розуміємо, чого ми досягли, адже ми граємо не тільки для Дніпропетровська, не тільки для наших фанатів, але й для всієї України у такий час. Хочеться присвятити цю перемогу нашим бійцям, які воюють на Сході, захищають наші сім’ї, нас, наші родини. Дай Бог їм здоров’я, і ця перемога для них».

«Заклик до Ігуаїна? Ми продемонстрували, що „Дніпро“ — класна команда, показали свої зуби, довівши, що з боку Ігуаїна була недооцінка. Ми намагалися просто показати результат, що й зробили. Звичайно, він хороший футболіст, гравець топ-рівня і в майбутньому я йому бажаю найкращих результатів у футболі. Тільки тоді, коли він гратиме проти нас, ми зі свого боку зробимо все, аби аргентинця не було видно на полі».

«Слова Черданцева? Жаба давить людину, розумієте. Кажуть, собака гавкає — караван іде, так само і він. Йому треба... Правильно Зозуля написав, що добре, що „Зеніт“ на нас не потрапив, а то б ми показали усю свою силу та на що здатні. А тут... Ну, нехай людина говорить. Ми в фіналі, і я вважаю — закономірно».