29 травня 2014 10:37
3

Роман БЕБЕХ: "В "Севастополе" полку "бабырей" прибывает"

Футбольний коментатор каналу "2+2" розмірковує над майбутнім громадянством гравців кримських клубів.

"Кримські клуби більше дивляться у бік Росії, хоча в результаті може вийти так, що готуватимуть свій невизнаний у світі чемпіонат", - пише Роман Бебех у своїй конференції на MatchDay.com.ua.

"Наскільки я розумію, то "Смарт-холдінг" навряд продовжить фінансувати "Севастополь". І тепер мені цікаво, як "патріот" Красильников вийде з цієї ситуації, який паспорт буде діставати".

"У "Севастополі" полку "бабирів" прибуває. Литовка та Чуваєв всерйоз розглядають варіант зі зміною громадянства. Вони не зовсім усвідомлюють, як сприйматиметься це рішення в цей непростий час. Є щось набагато важливіше, ніж гарний контракт з умовною "Мордовією". Коли раніше наші гравці змінювали паспорт на російський, то був зовсім інший підтекст. Не було ситуації, яка є зараз".

"Якщо Чуваєв змінить паспорт, то в рідному Кременчуку чи Миколаєві, де він довго грав, його можуть зустріти, як Царьова. Раджу всім футболістам кримських клубів подивитись на уродженця Сімферополя, боксера Олександра Усика. Він чомусь не перейшов під інший прапор. Ви все одно ніколи не станете там своїми, будете хохлами чи малоросами", - вважає Бебех. 

Скоро фамилия Бабырь станет нарицательной, как Титушко.
Воротар футбольного клубу "Севастополь" Олег Чуваєв в інтерв'ю турів спростував чутки про те, що він збирається прийняти російське громадянство "Я шокований У мене і в думках не було наміру міняти українське громадянство на російське. Я народився і виріс в Кременчуці. Я вихованець полтавського футболу і з дитинства мріяв виступати за" Ворсклу", я грав за юніорську збірну України. Я -.українець, і пишаюся цим ", - заявив Чуваев.
золоті слова