Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 83
для чого? маринували Девича Селезньова для чого їм Гладкий?
Показати
возможно там отпуск у бразильцев не закончится этим летом
А ДОКИ ВІН В ОРЕНДІ?значить Суркіс може надіятися на другий продаж гравця(перший Мехмеді)
Показати
Аренда Кранчара уже истекает (она всего на сезон была рассчитана), но пока нет никаких слухов о желании КПР выкупить его контракт.
так от чому він В Києві вирішив повернутися???Думаю в Металісті чи Одесі міг би пограти ....
Показати
ну не надо его в Одессу... нам уже бревногая спихнули - на этом хватит.
Григорчук 100% але знаючи хитрого Коломойського може бути Маркевич,чим жид не жартує.
Показати
misha, ты тварь бендеровская
та ні про Безуса сказано в інтервю програмі профутбол,тут надумати важко,подивіться як грав Безус коли прийшов в Динамо і як грає і виглядає зараз тай Селін не вражає,тим паче що літом (напевно )вернеться Тремуналіс і є Макаренко,хоча по Макару думаю тут більше заміну Гусєву на фланзі задатки просто чудові і бачення поля є!
Показати
ну селин то после травмы... а Безус обленился.. получил контракт...и все.. разжирел и играет паскудно, вчера что то показывал но этого мало... должен за лето набрать форму
У Макаренка даже для крайнего защитника слабенькая скорость, я уже молчу про позицию флангового полузащитника. Он должен играть в центре поля, это его родная позиция. Хотя, пока я там для него места не вижу. Если не вернут Тремулинаса, будет продолжать играть там где играет. На счет замены Гусеву, это скорей про Калитвинцева. У нас сейчас серьезный переизбыток в центре поля(еще и Рыбалку хотят оставить), а толкового опорника нету.
Цю перемогу повністю мотивував Суркіс.адже є інфа що була зустріч перед матчем між Командою та суркісом.ІМС нагадав які бабки деякі члени команди отримують а яка віддача на полі.Сьогодні Ленс рвав на полі Гармаш красава все получилось,Велозу взагалі скрізь встигав,Оборона зіграла бездоганно.Все таки коли є Сашо то є кому керувати і підказувати.ОТ ЧОМУ НЕМОЖНА ТАК ГРАТИ ХОЧАБ 90% МАТЧІВ???За сьогодні-Молодці!!!
Показати
+
Добавив би, ще те, що сьогодні Ярмола не був жадібним, та ділився м*яем, ну, Ленс дійсно не "валяв дурня".А квінтесенцією матчу по+моєму став епізод на 75хв. , коли Макаренко спокійнісенько "розібрався" з Антоновим. Да, не хватило сили Чорноморцю зробити остаточну сенсацію цієї весни.
Коментарі по темі:
і ще хтось хоче Рамома на тренера Динамо.не гра а просто ужас,Як знімати захисника коли ще грати 30 хвилин???Прикро що Дніпро власними руками вручив кротам золото...((
Показати
После таких игр Днепра, лучше уж Бердыев возглавит Динамо чем Рамос
все що робиться то все на краще,,,
Показати
на краще.. але не нам.. ((
КРАЩИМ гравцем матчу був сьогодні ......вболівальник.Вболівальник який заплатив немалі гроші щоб прийти і повболівати за рідну команду,порадіти забути про політику про хуйло путіна і т.д.а його зрадили.Цілі покоління зростали над перемогами Динамо над яскравою грою,над перемогами над європейськими грандами.Прикро що для когось це пусті слова...прикро констатувати але доведеться починати все з нуля.Навіть виграш кубку України(мало ймовірно) навряд чи підсолодить гіркоту програного навіть срібла і Ліги Чемпіонів!!!
Показати
++++
навіть якщо не буде 3 місце то солодкою втіхою буде перемога над кротами,тим паче є надія на Кубок України
Показати
Кубок нужен!
No results found.